Angus A70

SVENSK: Angus A70 er siste tilveksten i flåten til den svenske produsenten av tøffe aluminiumbåter.

Spenstig alubåt fra svenske Angus

Svenske Angus Marine lanserer en ny og mindre modell på 7,3 meter. Den nye modellen får betegnelsen A70, og linjene kjenner man igjen fra dens større søstre.

A70 kan man få både i rå aluminium eller i lakkert versjon. Båten ser like kompromissløs ut som sine storesøstre Angus A10 og Angus A85 Coupé.

FUNKSJONELL: Ryddig og funksjonell dekkslayout i nye Angus A70.

Den røffe skjærgårdsjeepen har en enkel og funksjonell dekkslayout med en midtmontert førerkonsoll som har linjer man kjenner igjen fra søstermerket Rupert, kjent for sine RIBer. Bak førerkonsollen er det to sitteplasser og lengst akter en stabil sittebenk. Båten har også sitteplasser på stuebenkene i forskipet på hver side. Det finnes en ifyllingsskive til U-sofaen forut slik at man kan bruke dette området som solseng eller en arbeidsplattform.

Stolene ved førerkonsollen har oppfellbar lårpute som gjør at man kan stå og kjøre, og ryggstøet kan vendes slik at man kan sitte i begge retninger.

LAKKERT: Båtene kan leveres både i rå aluminium og i lakkert utgave.

Angus er et relativt nytt båtmerke utviklet av Thomas Rönnberg, som også grunnla Rupert Marine. Den første Angusmodellen ble lansert i 2019-

Angus er kvalitetsbåter produsert i aluminium. Skrog og fribord er laget i 6 mm, noe som gir en stum og robust konstruksjon. Paret med produsentens system for å minimere lyd ombord – Soft Silence – byr båtene på en høy grad av opplevd kvalitetsfølelse.

Fakta Angus A70

Lengde: 7,30 meter

Bredde: 2,40 meter

Vekt: 1 500 kg inkl. motor

Drivstofftank: 240 liter

Motor: 200–300 hk

Toppfart: 40–55 knop