TRIO: I tillegg til skjærgårdsjeepen Seahawk CCX (t.h.) lanserer finske Silver to nye modeller i Seahawk-serien, en versjon med dobbel vindskjerm og en styrhusversjon. Foto: Produsent.
TRIO: I tillegg til skjærgårdsjeepen Seahawk CCX (t.h.) lanserer finske Silver to nye modeller i Seahawk-serien, en versjon med dobbel vindskjerm og en styrhusversjon.

Silvers nye Seahawk-trio

Etter lanseringen av skjærgårdsjeepen Silver Seahawk CCX i fjor sommer, blir ytterligere to modeller, basert på samme skroget, presentert på båtmessen i Helsingfors i februar i år.

Publisert Sist oppdatert

Silver Seahawk BRX er en åpen båt med to stoler etter hverandre på styrbord side. I tillegg har den en stor stol med plass til to passasjerer på babord side, alt sammen i ly bak en dobbel vindskjerm som er splittet med dør. Helt akter har båten en rett sofa, men som tilvalg kan den også leveres som L- eller U-sofa.

All plassen er godt utnyttet i denne syv meter lange båten. Modellen er utvilsomt laget med familie på dagstur for øyet. Silverboats i Finland sier i sin presentasjon at førerplassen i denne båten er viet spesiell oppmerksomhet. Den skal være bredere enn normalt, båtstørrelsen tatt i betraktning. Det gjør det mulig å installere en kartplotter helt opp til 16 tommer.

STOL PÅ STOL: Siver Seahawk BRX, modellen med dobbel vindskjerm. Foto: Produsent.
STYRHUS: Silver Seahawk Cabin er en styrhusbåten med dør i begge ender av hytta og stor luke på taket. Foto: Produsent.

Også med styrhus

I samme serie blir det også lansert en styrhusbåt i Helsingfors i februar, Silver Seahawk Cabin. Også den er bygget i aluminium, men med hytte i glassfiber. I følge Silverboats har båten god finish inne i styrhuset. Her er det store vindusflater, slik at både skipper og passasjerer får god oversikt i alle retninger. Det er montert en stor takluke i hele båtens bredde som slipper inn både luft og godt med lys. Det er god takhøyde og det er adkomst til akterdekk og baug gjennom respektive dører. Også utenfor styrhuset er det mulig å gå fra akter til baug langs «hytteveggen». Seahawk-serien har høye skrogsider. 

Alle båtene leveres med Hondas BF 200 som standard.