BADEBÅT: Wider 32 har utfellbare skutesider akter, slik at man får god plass til dans eller badeaktiviteter.
BADEBÅT: Wider 32 har utfellbare skutesider akter, slik at man får god plass til dans eller badeaktiviteter.

UtWider modellutvalget

Italienske Wider med enda en snåling

Publisert Sist oppdatert

I 2011 var vi på tur i Tilli Antonellis Wider 42, båten med utfellbare sider. Nå tas konseptet ett hakk videre med den nye Wider 32, skriver hamnen.se. På denne båten er det akterenden som kan felles ut, for å gjøre denne delen av båten til et stort sosialt område. Uten nedfelte skutesider ligner båten på en hvilken som helst annen båt med drektig forskip. Forut er det nemlig en stor lugar med dobbeltkøye, samt eget toalettrom.

Wider-eier, og Pershing-gründer Tili Antonelli tenker stort. Wider 32 er tilpasset livet som jolle på en superyacht. Der vil Wider 32 bli den perfekte utfluktsbåten. For å kunne fungere som tender, er Wider 32 laget i komposittmateriale, noe som gjør at totalvekta blir lav, uten at verftet så langt har spesifisert dette nærmere. 
WIDER 32 ser ut som en vanlig båt - helt til akterenden felles ut.

Ikke minst er 32-foteren tilpasset superyachten Wider 150, som er litt av det prosjekt. Da vi møtte Antonelli i 2011 var yachten på tegnebrettet, og vi fikk se de første animasjonene. Men nå er skipet under bygging. Båten blir 46 meter lang og 8,5 meter bred. Sammen med jollene Wider 42 eller 32 blir dette en perfekt pakke for en eller annen riking som vil ha det lille ekstra:

 

Se også vår video av Wider 42:

Mer info: www.wider-yachts.it