utgave nr 5 1992

Volvo Penta viser tenner

Publisert Sist oppdatert

VOLVO PENTA VISER TENNER

Volvo Penta har tydeligvis lagt opp en langsiktig strategi på marinesiden. Ut fra erkjennelsen av at konkurransen stadig blir hardere, ønsker man å fremstå som totalleverandør overfor båtbyggerne og enkeltkundene. Denne "alt på et sted" - filosofien har ført til at man nå har skrevet en avtale med danske Danaplus om markedsføring og utvikling av båtelektronikk. Et smart trekk. I motorpakken til båtbyggeren følger de fleste instrumentene med som standard.
Stadig fler snakker om at "den endelige løsningen" er alt på en skjerm. Alle data kommer på det samme språket. Motordata, fart, navigator, radar, dybdemåler o.s.v.kan vises på den samme skjermen eller på et mer begrenset antall skjermer enn det vi er vant til i dag. Den dagen alt dette er bygget inn i billig elektronikk, er det ikke utenkelig at alt dette kommer som standardleveranse fra motorleverandøren. Samarbeidet med Danaplus har gitt Volvo Penta et bra våpen i kampen om de fremtidige motorkundene.
De nye konverteringsbitene gjør det enkelt for deg som har en gammel sliten Volvo og ønsker en ny. Fremgangsmåten er at du bruker de opprinnelige motorfestene, monterer konverteringsbitene og derved "slipper" den nye motoren på plass uten å måtte skjære, sveise eller gjøre andre ombygginger.

Powered by Labrador CMS