utgave nr 12 1992

HandySitt - også til båtbruk

Publisert Sist oppdatert


    Kjekk barnestol

    -også til båtbruk

    Barn under to år er vanskelige å plassere ombord. De er for store til å ligge stille i en bærebag og for små til å sitte alene i et voksensete. Og tradisjonelle barnestoler er det sjelden plass til i familiebåtene.

    Derfor er denne danske oppfinnelsen midt i blinken, ikke bare for båtbruk, men også hjemme eller på reise for de små når familien skal på besøk til noen som ikke har barnestoler.
    HandySitt heter stolen som er laget av stål- og treverksramme. Stolen er sammenleggbar, transportabel (veier kun 1,5 kg) og er rask og enkel å montere.
    Stolen passer til alle normale voksenstoler uten buet rygg. Kombinasjonen av treverk og stålramme gjør at man kan regulere stolen slik at minsten til en hver tid sitter riktig. Stolen er beregnet for barn mellom 6 måneder og 3 1/2 år. Vi har prøvd stolen til en 6 måneder gammel pike som satt som en prest og i passe høyde i forhold til spisebordet. Samtidig satt hun godt og trygt fastspent uten fare for å falle ut av stolen.
    I en båt vil stolen passe godt både ute og inne så lenge det er et skikkelig ryggstøe på voksensetene eller en håndrekke rundt uteplassen. Anbefales! Pris: kr. 360,-. Norsk importør: Edler Agentur. tlf. 061-75531.