utgave nr 3 2003

Jolla gikk til Vestnes

Publisert Sist oppdatert

Jolla gikk til Vestnes

Familien Berg Øverås på Vestnes var de heldige vinnerne i årets abonnementstrekning. De manglet lettbåt, så gummibåten Sportis Rib Popular 2500 med en 4 hk Yamaha påhenger var en kjærkommen "julepresang".

Tekst: Anne Marit Klokk

Da Båtmagasinet ringte Arnfinn Berg Øverås på lille julaften og fortalte at han var trukket ut blant de mange abonnentene som hadde betalt sin giro i god tid, ble det jubel i stua og skikkelig julestemning hjemme hos ham. Med fire barn i alderen 11 til 18 år var behovet for en lettbåt absolutt til stede, noe de ikke har hatt. Så dette var en populær gave.
Mens barna Agnete, Audun, Aina og Andreas var små, hadde familien Berg Øverås mindre båter som de brukte på dagsturer, men i fjor sommer bestemte far og mor, Arnfinn og Unni seg for påny å kjøpe en bobåt. Valget falt på en brukt Saga 9000 som ligger ute hele året og som nå har fått en kjærkommen lettbåt som egner seg ypperlig når de drar av gårde på ferietur til sommeren.
– Båtmagasinet har vi abonnert på noen år nå, men her er det mange om beinet. Familiens seks medlemmer skal gjennom bladet så vi må lage en "køordning". Alle er like ivrige så når vi er ferdige med det, er det ganske så velbrukt og gjennomtygd. Vi synes det er både lærerikt, underholdende og at det bidrar til å holde båtdrømmen levende hele året. Vi er også inne på nettsidene, men det blir ikke det samme som den trykte utgaven, sider Arnfinn Øverås Berg.