utgave nr 3 2003

Brukbar badedrakt

Publisert Sist oppdatert

Produkttest: BoxIt

Brukbar badedrakt

TEKST: ATLE KNUTSEN

Vi har gjennom et halvt år testet BoxIt Dolphin 5.0, en vanntett beholder til mobiltelefonen. Produktet har vist seg være praktisk på flere måter - og det holder fremfor alt mobilen tørr. Beholderen skiller seg dessuten fra en del tilsvarende produkter ved at man også kan bruke telefonen mens den er i futteralet.
Vi har selv vært uheldige og ofret flere telefoner til Neptun gjennom årene, men har aldri funnet et produkt som fullt ut dekker vårt behov. Det finnes flere sprutsikre poser på markedet, men disse er ofte relativt store og uhåndterlige: Man må ta telefonen ut av posen for å betjene den, og det kan knapt nok sies at de flyter. BoxIt er et finsk produkt som er tilpasset de fleste mobiltelefoner og har den store fordelen at man kan snakke i telefonen mens beholderen er på. Et problem med BoxIt, som med tilsvarende produkter, er at man sjelden hører innkommende anrop dersom det er støy i omgivelsene – noe man sjelden unngår i åpne båter.
En standard Dolphin 5.0 leveres med flere utskiftbare topper slik at den kan tilpasses telefoner med utvendig antenne. Man kan også få en gjennomføring som er tilpasset handsfree-plugg. Dolphin 5.0 tilpasser seg dessuten telefonen slik at denne ligger stødig i beholderen. Produktet er imidlertid uegnet for telefoner med frontklaff. Beholderen er laget i et relativt rigid Polyurethane-materiale. Lokket på toppen lar seg meget enkelt åpne og lukke. En gul-grønn fluorescerende topp gjør også beholderen godt synlig om man skulle miste den. Størrelsen passer bra i lommen, og den leveres med en brakett som kan monteres på skjermbøyler eller andre beslag. De utvendige målene er 130 – 170 x 72 x 42 mm. Beholderen kan flyte med en totalvekt på inntil 160 gram.
For flere opplysninger: MP Salg AS, 5254 Sandsli, tlf 55 99 02 00, e-mail: mpsalg@c2i.net, Internett: www.boxit.net