Førsteinntrykk: Galia 670MC

Norgesvennen

Galia 670MC - enda en polakk som stortrives i Norge. Dette er allværsbåten som kan brukes til det meste. Som weekendcruiser for aktive småbarnsfamilier gjør den seg best.

Publisert Sist oppdatert

Polske Galeon Yachts bygger også mindre båter. Båtene med utenbordsmotor går under navnet Galia, og har de senere årene tatt store steg mot å bli volumselgere også her til lands.
På Düsseldorf-messa i januar i år lanserte polakkene en skikkelig hyttebåt med overnattingsplass for to voksne og inntil fire barn. 670 MC har mange praktiske løsninger som gjør den egnet som noe mer enn en turbåt for solskinnsdager. Med den uforutsigbare norske sommeren vil man kunne trives på tur, selv når regnet høljer ned. For årets flotteste dager kunne vi ønsket oss mer uteplass. Det blir litt trangt om saligheten her akter. Men den utvendige førerposisjonen er meget god. Et sammenleggbart ståbrett gjør at også de minste førerne får løftet blikket over hyttetaket og mot horisonten. Herfra får man også god oversikt i for eksempel trange havner. Brettet kunne med fordel hatt en sikringsmekanisme, slik at det ikke klapper sammen, om man trår litt uforsiktig på det.


Akterlugar

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER