TEST: Viksund 320

Farvel til fortiden

Det tok båtbyggeriet under ett år å utvikle Viksund 320. Båten markerer en ny epoke i Viksund-historien. Med kreative løsninger, teknisk høy standard og et bra skrog har Askøy-produsenten tatt et stort steg i riktig retning.

Publisert Sist oppdatert

Et helt nytt designspråk, en kreativ planløsning og lyse og lette materialer i interiøret røper at Viksund vil utviklse seg videre innen sin nisje, som gjennom flere år har vært flybridgebåter i segmentet opp til 36-fot.
I den nye 32-fots flybridgebåten står familien i fokus. Forut er det en stor lugar for mor og far, og på babord side har produsenten på spennende vis kombinert stikkøye med en separat lugar, som gir køyeplass til hele tre personer i to køyer. Denne planløsningen gir mulighet til et stort toalettrom på styrbordsiden med eget, adskilt dusjrom. Denne originale løsningen gjør nye Viksund 320 til en innholdsrik 32-foter.
Kun en del finjusteringer av interiørdetaljer og plassutnyttelse gjenstår, men alt dette kan løses med til dels enkle grep. Dermed kan Viksund 320 bli en særdeles attraktiv familiebåt, som også prismessig burde ha et relativt bredt publikum.

Smart lugarløsning

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER