ENKLERE BÅTPUSS:Med Sonax P-ball og Mequiars Canuba-voks blir poleringsjobben enklere.

Slik gjør du jobben enklere

I vår flytende testlab tester vi nyttige og unyttige ting for båtfolket. Denne gang Carnuba-voks og poleringsgrepet Sonax P-ball.

Publisert Sist oppdatert

Mange er godt i gang med båtpussen, og noen har allerede fått farkosten på vannet. Har du ennå ikke begynt er du kanskje i på jakt etter gode produkter som gjør jobben enklere for deg. Her er to gode hjelpere.

Clas Ohlson har mye nyttig i sine hyller. Sonax P-ball er et poleringsgrep med utskiftbar pad som skal være bedre å holde i og arbeide med enn poleringsgarn eller en fille. Vi har prøvd den, og synes den ergonomiske ballen har noe for seg. Man får godt tak rundt den oransje ballen. Sonax P-ball har fått en plass i vedlikeholdsavdelingen om bord.

Superblank med Carnuba-voks

Vi båtfolk jakter hele tiden på det ene superproduktet som gir blankest båt med minst mulig innsats. Så langt ser Carnuba-voks ut til å gi et slående resultat. Båtentusiasten Arne Kr. Steck sverger til Carnuba-voks. Han bruker Mequiars RV/Marine Pure Wax, og vi har sjelden sett et bedre resultat, ikke minst tatt i betraktning at båten hadde ligget ute hele sommeren. Båtpleieprodukter med brasiliansk Carnuba-voks er ingen nyhet, men det er godt kjent i bilkretser at polish som inneholder dette naturmiddelet gir en svært høy overflatefinish.

Sonax P-ball

Kjekt å ha?

Ja

Pris:

59,-

Er den verdt prisen?

Ja.

Informasjon:

www.clasohlson.no

Mequiars RV/Marine Pure Wax

Kjekt å ha?

Ja

Pris:

Ca 300,-

Er den verdt prisen?

Ja, produktet er drøyt.

Informasjon:

www.bilxtra.no