Stortest: Uttern A51, Crescent 506, Quicksilver QS 500 Fish

HARD KONKURRANSE: Uttern (nærmest) er den mest skranglete av testbåtene, Quicksilver (i midten) den med best design og de beste kjøreegenskapene, mens Crescenten (bakerst) er den beste båten i testen.

Enkle, men forskjellige

De er små, praktiske og enkle. Derfor er det også overraskende at det er så store forskjeller på de tre båtene i denne testen. For det er den båten som virker mest påkostet som har de dårligste egenskapene.

Publisert Sist oppdatert

Design er etter hvert blitt viktig, også på småbåter. Spesielt tydelig kommer det til uttrykk i Quicksilver QS 500 Fish. Sammenliknet med de andre båtene i testen er det den som utvilsomt har de sprekeste linjene. Det skal imidlertid ikke frata de andre to båtene i testen så mye ære. For i sin jakt på elegante linjer har QS 500 så definitivt gått litt på akkord med det praktiske. Et eksempel er førerplassen som i Quicksilver ikke oppnår samme grad av betjeningskomfort som i de andre båtene, og som dessuten også har litt igjen før den kommer opp på et akseptabelt nivå rent komfortmessig, men det er ikke så mye som skal til. En større vindskjerm ville hjulpet mye.

Dårlig Uttern

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER