Båtmagasinets julegavetips nr 13 - inneholder kjøpslenker

Fiskefinner med wifi

Ekkolodd må ikke være fastmonterte apparater.

Publisert Sist oppdatert

Små ekkoloddmoduler som festes på fiskesnøret eller settes ut i en snor fra båten, og som deretter sender informasjon til telefon eller nettbrett har vi sett en del år. Men utvalget øker stadig. 

Deeper Smart Sonar Pro leveres i utgaver både med og uten GPS, men begge har wifi for overføring av data til mobiltelefon. Dette gir bedre rekkevidde og stabilitet enn blåtann-variantene. Pluss-modellen med GPS gir også mulighet til å jobbe mer målrettet med undervannskartlegging under fiske fra land. 

Maksimal søkedybde er 80 meter og batteriene varer 4,5 timer med GPS slått på og seks timer uten GPS. Prisen er vel 2200 kroner. 

Du finner Deeper Smart og andre søkesystemer for fisk her

Affiliate

Denne saken er skrevet som innhold av Båtmagasinets redaksjon, helt uavhengig av kommersielle aktører. Redaksjonens oppdragsgiver er leserne, og vi følger Vær-Varsom-Plakaten og Redaktørplakaten. Kjøpslenker i artikkelen henviser til aktører som betaler en provisjon for eventuelle kjøp fra lesere av artikkelen, og som dermed finansierer vårt redaksjonelle arbeid, gjennom affiliate-lenker.