Båtmagasinets julegavetips nr 1 - inneholder kjøpslenke

KAFFE: Raze er en god kaffemaskin som tar liten plass.

Ny jul, nye gavemuligheter

Brått var senhøsten her - og like brått raser nedtellingen videre mot jul. Gaver må finnes!

Publisert Sist oppdatert

Men som vi vet har jo båtfolk og båtfamilier flest alltid behov for et eller annet, så om hjernen står stille i båtbutikken kan du ta en kikk på våre forslag først. Her er alt fra små, rimelige gaver og helt til storinvesteringen som vil angå og forhåpentligvis glede alle som bruker båten. Nye tips publiseres daglig helt frem til julaften.

En riktig god jul til alle!

Vi begynner med smått og stort til pantry.
Her er en oppladbar kaffemaskin!

Skribenten har dyp skepsis til 12V kaffetraktere etter å ha smakt noen forferdelige, lunkne og sure brygg. 

Ikke dermed sagt at alle slike er håpløse, men erfaringene er ikke gode. En versjon for kapsler kan nok fungere bedre - og så finnes det produsenter som tenker utenfor boksen: Raze-modellen for Nespresso-kapsler er oppladbar og batteriet holder til tre kopper. Ikke noe for de store anledningene, men kanskje helt det rette for mange andre formål. Leverandøren garanterer at maskinen leverer korrekt temperatur og godt nok trykk for å lage en fullverdig kaffekopp. Prisen er rundt tusenlappen hos Thansen. 

Ellers har også Amazon et stort utvalg av små kaffemaskiner som kan egne seg om bord. 

Se utvalg av nespressomaskiner hos Amazon her

Affiliate

Denne saken er skrevet som innhold av Båtmagasinets redaksjon, helt uavhengig av kommersielle aktører. Redaksjonens oppdragsgiver er leserne, og vi følger Vær-Varsom-Plakaten og Redaktørplakaten. Kjøpslenker i artikkelen henviser til aktører som betaler en provisjon for eventuelle kjøp fra lesere av artikkelen, og som dermed finansierer vårt redaksjonelle arbeid, gjennom affiliate-lenker.