Aaby Marine blir ny forhandler av Aquador, og stiller ut Aquador 300HT på Båter i sjøen i august 2023.
Aaby Marine blir ny Aquadorimportør, her ser vi modellen Aquador 300HT.

Satser med nye Aquador-modeller

Aaby Marine satser nå på en ny serie Aquador-modeller signert Karl Marius Norschau, og vil lansere nye Aquador 300HT på Båter i sjøen over sommeren.

Publisert Sist oppdatert

Aaby Marine tar Aquador-agenturet som langsiktig prosjekt. Vi forventer at dette blir et viktig merke for oss i porteføljen som allerede består av Nimbus, Paragon, og ikke minst Windy, sier daglig leder Jørgen Haga i Aaby Marine til Båtmagasinet.

Aaby Marine, med hovedkontor i Leangbukta i Asker ved Oslofjorden, fyller 40 år i august og satser friskt i et mer krevende marked etter noen gode salgsår under pandemien.

Knallsommer

–Vi kommer til å få en omsetningsnedgang på 30 prosent fra fjoråret, men er fornøyde med årets salg. Får vi den knallsommeren som det kan se ut til å bli, vil det slå positivt ut på salget utover høsten. Våre nye Aquador-modeller kombinert med nye modeller fra Nimbus og Windy gjør oss positive til markedet fremover for vår del, sier Haga.

Aaby Marine er den største forhandleren til Nimbusgruppen på det norske markedet.

– Norge er et stort og viktig marked for Nimbus Group og det er svært gledelig at Aaby Marine nå også skal selge Aquador. Etter den store modellfornyelsen fjor, er utsiktene gode for å styrke Aquadorsalget ytterligere i det norske markedet, sier Michael Bohm, salgsdirektør i Nimbus Group.

Se video fra finsk youtubekanal av Aqudor 300 HT og Aquador 250 HT: