NB 870 Touring

NB 870 Touring
RETT RYGG og et ratt som er montert litt for langt til høyre byr ikke på den beste komforten for føreren.
IKKE DUSJ: Toalettrommet har full ståhøyde, men lite skapplass og ingen dusjmulighet.
STANDARD: Lugaren forut blir levert med forskjellige innredningsløsninger. En dobbeltkøye i en separat lugar er å foretrekke.
GOD ADKOMST til motor og lasterom, hvor de fleste tekniske installasjonene er samlet
STIKKØYA under salongen tjener som hovedkøya. Her er det noe skapplass, men det er gjennomgående lite stuveplass ombord
KOMPLETT bysse med stekeovn, bra med skapplass og stort kjøleskap. Ved å vippe frem førerstolen får man ekstra avsettingsplass.

Godt kjøp mulig

I april lå det 19 NB 870 Touring til salgs på nettet. Det gir grunnlag for å presse pris. Se etter en bra utstyrt båt fra 2007 eller nyere med 290-hester i motorrommet. Du bør kunne få den for rundt en million kroner.

Publisert Sist oppdatert

NB 870 Touring er en svært populær turbåt, og spesielt på Vestlandet og nordover ligger det et stort antall av denne familievennlige, praktiske og relativt prisgunstige kombi-modellen. Det gjenspeiles også på www.finn.no, hvor det primo april 2013 lå det 19 NB 870 til salgs. Spredning i årsmodeller og pris er ganske stort. Vårt testeksemplar fra 2008 med en 222 hk Yanmar og fornuftig utrustning, var priset til 1,1 millioner kroner, noe som er rundt 100.000 lavere enn sammenlignbare NB 870. Vi vil tro at det i vår er mulig å få en fem-seks år gammel, greit utstyrt NB 870 Touring til rundt en million kroner, eller pluss minus 400.000 mindre enn en tilsvarende ny båt. Vår testbåt var over fem år og derfor utenfor garantitiden, noe man må ta med i vurderingen.

Hva får du for pengene?

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER