Scand 9200 DYNAMIC

Tidløs daycruiser

To Scand-modeller befinner seg på listen over landets mest populære båter over 30 fot: Scand 9200 Dynamic er en klassisk daycruiser.

Publisert Sist oppdatert

Scand 9200 Dynamic er en sportscruiser som gjør at du kommer raskt av gårde dit du skal, eller bare vil nyte solfylte dager i skjærgården, sier produsenten om den snart 30 år gamle båten. Båten skiller seg klart ut fra nyere daycruisere i samme klasse med mye treinnredning også på uteplassen, men uten selvlensende dørk.

Dette er en klassiker med lansering helt tilbake til slutten av 80-tallet, og på det tidspunktet var utvilsomt Scand 9200 Dynmaic en meget moderne båt. Sjøegenskapene er fortsatt veldig bra, og båten er leken og sporty. Med den vanlige motorpakken får man både god toppfart og et bredt og uanstrengt marsjfartregister. Før man svinger for entusiastisk, skal man imidlertid være klar over at båten har litt av den samme lidelsen som Scand 360 og krenger ganske kraftig ved mye rorutslag.

Båten har en sosial og fin uteplassen, men dette er ingen pensjonistbåt av den enkle grunn at adkomsten ut på dollbordet eller ut på fordekket er begrenset og kronglete. Som weekendcruiser fungerer båten bra selv om det er beskjeden ståhøyde i byssa.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS