Asgeirs favoritter - del 2

LEKEN: Asgeir Borgemoen med Scarab 165.

– Denne er fryktelig leken

Etter en styrehusbåt er tiden inne for noe helt annet. Asgeir ser på vannscooterens alternativ: Scarab 165 med vannjet. Bli med om bord

Publisert Sist oppdatert

Video nederst i artikkelen

I går var Asgeir Borgemoen om bord i Quicksilver 755 Pilothouse. Fra båt med mulighet til å overnatte og toalettmulighet er det i dag noe helt annet. Scarab 165 er ikke store båten, med sine 4,8 metere.

Asgeir er programleder for Garasjen og kanskje mest kjent som sjefen over alle sjefer fra barne-TV, har også en lidenskap for båtlivet. På Sjøen for alle er det båter i mange forskjellige størrelser, og Båtliv utfordret Asgeir om å plukke ut tre favoritter fra messa. Det ble tre forskjellige båter.

I går var Asgeir om bord i Quicksilver 755 Pilothouse

I morgen går Asgeir om bord i  Chris-Craft Capri 25.

Ser du på datamaskin bruker du musepekeren til å se 360 grader rundt i båten. Dessverre støtter ikke Safari denne funksjonen, så da anbefales det å bruke andre nettlesere for å få full opplevelse. Et tips er at du også velger full oppløsning, altså 4K. Med smarttelefon eller nettbrett trekker du deg rundt i bildet med fingeren, men enkelte enheter lar deg også se rundt med at du bare snur telefonen eller nettbrettet.