KUPÉBÅTER

Nye båter for det gode liv på sjøen

Er du på jakt etter en bobåt med god plass til venner og familie? Her kan du lese om nykommerne Sealine C390 og Jeanneau NC 37 i tillegg til Marex 360 CC.

Publisert

I Båtliv 4/2019 presenterte vi nye Marex 360 CC, og i Båtliv 5/2019 Sealine C390 og Jeanneau NC 37.

Disse tre modellene er alle sosiale båter med god plass i salonger, sofaer på akterdekket og solsenger på fordekket. Taklukene kan åpnes raskt i godvær og lukkes når regnet kommer.

Med en prislapp på rundt fem millioner kroner, er 39-foteren Sealine C390 den største og dyreste av de tre nevnte båtene. Den er bred og høy, og innredningen er presset maksimalt ut mot skrogsiden. Under dekk finner du du tre kabiner og to bad.

Les prøvekjøring av Sealine C390 her: Utadvendt og åpen kupébåt

37-foteren fra Jeanneau, som vi prøvekjørte, koster i underkant av fire millioner kroner. Under dekk byr NC 37 på to fullverdige kabiner, og ytterligere et rom som kan utstyres med madrasser, om man ikke heller vil ha et svært stort stuerom for sykler, dykkerutstyr og lignende.

Les prøvekjøring av Jeanneau NC 37 her: Sosial nykommer til tre-fire millioner kroner

Marex 360 CC legger seg prismessig mellom Sealine og Jeanneau, og holder en høyere håndverksmessig kvalitet.

Vi anbefaler alle som skal kjøpe båt å vurdere bruksområde og behov nøye. Be gjerne om prøvekjøring. Båtkjøp dreier seg om følelser, men fornuften må også få et ord med i laget, og det viktigste er at båten egner seg for ditt bruk og din økonomi.

Alle produsenter tilbyr ulike motor­alternativer og utstyrspakker, så sluttprisen blir ulik fra kunde til kunde.

Husk at abonnenter har gratis tilgang til artikkelarkivet på batliv.no, der du finner prøvekjøringer av en rekke alternative båter til de to vi har testet i denne utgaven av Båtliv.

Her kan du lese testene:

Marex 360 CC

Sealine C390

Jeanneau NC 37

 

Powered by Labrador CMS