Sting 600 Pro HT - PRØVEKJØRT:

Ærlig og enkel bruksbåt

Hyggelig priset, praktisk i bruk, enkelt - og helt klart et fornuftig valg for mange. Sting 600 Pro HT har funnet en del av båtmarkedet som er blitt forsømt.

Publisert Sist oppdatert

Når vi parkerer nede ved kaia til Frydenbø Marine Sætre hører vi en herlig, nostalgisk lyd. Denne lyden skiller seg ut i den enorme mengden av båter med innerlinere, som er blitt mer regelen enn unntaket. Klunkelyden lokker oss til enden av kaia. Og der, litt bortgjemt under den relativt høye kaikanten titter overbygget til nye Sting 600 Pro HT opp. Dette er en videreutvikling av Sting 600 Pro, som igjen var en større utgave av deres bestelger 535 Pro.  Den er er et resultat etter en idédugnad hos Sting-importør Frydenbø Marine. Sting 600 Pro HT har fått ett enkelt overbygg, og prisen er blitt holdt nede, med et minimalt komfortnivå. Her er alt enkelt, og den leveres standard med en totakter på 75 hestekrefter fra Evinrude på hekken. Prisen er da, med standard båt, på 249.500 kroner! Selv om båten primært leveres med 75 hestekrefter, er det også oppgitt med 50 hestekrefter i prislisten, og havner da på fra-pris pålydende 225.900 kroner.

Noen endringer

Foran oss ligger en av de første båtene, som er en prototyp. Det vil si at det blir noen endringer ut fra modellen vi her skal ut med, og som er vist på båtmesse i Bergen og i Lillestrøm. Den mest praktiske endringen er trolig midt-tofta under hardtoppen. Denne kan her vippes opp, med hengsler på siden, mot babord side. Og der blir den stående ganske så utsatt, som en vegg. I stedet blir denne løsningen erstattet med ei tofte som kan løftes helt opp, og dermed også stues bort om man ikke har behov for den. Når den skal brukes vil den enkelt nok festes med to kalesjestrikker.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS