Nytt flaggskip fra Yamarin i farta

Yamarin kommer nå med en 8,8 meter lang daycruiser med plass til 12 personer om bord.

Publisert Sist oppdatert

Tanumstrand, Sverige

 Yamarin er blant de mest populære båtmerkene i Norge. Nå satser den finske produsenten igjen for fullt på produktutvikling, etter en periode med eierendringer og avklaringer hos Konkurransetilsynet i Finland.

 Båtliv prøvekjørte denne uka nye Yamarin 88 DC på den svenske vestkysten i forbindelse med Yamahas årlige pressetreff, hvor vi også prøvekjørte en rekke andre aktuelle nyheter for det norske markedet i 2019.

Båtliv var om bord i det nye flaggskipet på utstillingen Båter i sjøen, og tok bilder og 360 graders bilder av båten.

Les også: Yamarins nye flaggskip er godkjent for 12 personer (for abonnenter)

Yamarin 88 DC utstyres med normalt med 300 hk Yamaha utenbordsmotor. Største motor er Yamaha  F350, og vi kom da opp i 45 knops fart med liten kuling i mot. Yamarin er kjent for raske båter med gode skrog, men fart er ikke hovedpoenget med denne båten. ­– Yamarin 88 DC er rettet inn mot båtfolket som med familie og venner nyter sjølivet, og som ønsker et stilig utseende med de beste kjøreegenskapene, heter det i reklamen.

Vi kjørte en prototype som det vil bli gjort noen endringer på. Vi satt litt lavt og kunne hatt bedre sikt gjennom vindskjermen, men båten taklet de tøffe forholdene fint.