Viksund dropper forhandler i nord
Viksund dropper forhandler i nord

Viksund dropper forhandler i nord

Viksund Båt og Harstad Marina er enig om å avslutte samarbeidet. –For dårlig salg, og for mange agenturer gir for dårlig fokus på våre kunder, sier Viksund.

Publisert

Harstad Marina har siden 2003 hatt forhandleragentur på salg av Viksunds båter fra Rørvik og nordover. På tross av bruddet understreker Viksund i en pressemelding at partene skilles i alle minnelighet.

Bakgrunnen for avgjørelsen er at Viksund ikke er fornøyd med de salgstallene som er oppnådd i distriktet. Viksund har de siste tre år hatt en markant omsetningsvekst, og dette har selvsagt sammenheng med økt salg. I dette salgsdistriktet har man i følge Viksund hatt en tilsvarende negativ utvikling.

De allerede eksisterende nasjonale forhandlerene våre har et utelukkende fokus på salg av våre båter. I våre nordligste fylker ser vi en tendens til at enkelte båtforhandlere sitter på veldig mange agenturer. I utgangspunktet er det ønskelig for oss å ha en forhandler som eventuelt satser utelukkende på våre båter, i hvertfall i vårt segment melder Viksund.

Powered by Labrador CMS