VG satser på båt
VG satser på båt
VG satser på båt
VG satser på båt
VG satser på båt
VG satser på båt

VG satser på båt

VG Nett har inngått avtale med Båtliv og Seilas om nyheter fra båtlivet.

Publisert Sist oppdatert

VG Nett er landets største nyhetstjeneste på Internett. Båtliv er landets raskest voksende båtblad for motorbåtinteresserte med nettstedet batliv.no. Seilas er landets ledende seilblad med nettstedet seilas.no.

 

Det er anslått at de finnes drøyt 600.000 fritidsbåter i Norge, og at halvparten av befolkningen er i båt i løpet av et år. Forsikringsverdien av norske fritidsbåter er på over 60 milliarder kroner.

 

Doblet

– Båtnyheter egner seg godt for Internett, og interessen for båtstoff er stor her i landet.  Vi har doblet trafikken på våre nettsider hvert år siden oppstart for to år siden, og ser frem til å nå nye lesere sammen med VG Nett, sier ansvarlig redaktør Ole Henrik Nissen-Lie i Båtliv og Seilas.

 

Nyheter og forbrukerstoff fra Båtliv og Seilas skal legges på seksjonen for Bil og Båt på VG Nett. 

 

VG Nett er landets største nettsted med 1,4 millioner daglige brukere i siste kvartal i 2007, ifølge TNS Gallup, som måler trafikken på norske nettsteder.

 

Båtfolkets venn

– VG Nett er ikke bare størst på nett, men har også landets ledende nyhetsredaksjon. Forbrukerstoffet holder høy kvalitet både på nett og i avis, og redaksjonen har stor integritet. Hos oss er visjonen å være båtfolkets beste venn, og vår hensikt er å tilby nyheter og forbrukerstoff med stor troverdighet, sier Nissen-Lie.

Båtliv og Seilas utgis av Norsk Maritimt Forlag A/S, som er et uavhengig nisjeforlag med omsetning på ca 20 millioner kroner. VG utgis av Norges største mediekonsern, Schibsted.

Publikum

– For båtbransjen innebærer samarbeidet mellom Båtliv og VG en kanal ut til et mye større publikum. Siden åpningen av Sjøen for alle fredag har vi lagt ut flere saker fra messa, som er blitt vist på forsiden av VG Nett for mer enn en million lesere, sier Nissen-Lie.

De samarbeidende nettstedene har følgende adresser:

www.batliv.no

www.seilas.no

www.vg.no