Verdens største messe for båtutstyr

Er du opptatt av det lille ekstra, eller har tenkt å starte produksjon av din egen båt, da er Mets i Amsterdam stedet. Over 1100 utstillere fra hele verden øser ut neste års nyheter innenfor samtlige kategorier av ”bare må ha det” tingene til båt. Båtliv vil legge ut bildegallerier og saker daglig fra messen som starter i morgen.

Publisert

På METS er både seil- og motorbåtfolket en stor familie. Det er i hovedsak en messe for bransjefolk. Det vil si de store båtprodusentene og de som lager utstyr til båtene de lager. Hele båtverdenen er samlet for å se i glasskulen om hva som kommer, og hva som er regnet som det beste innenfor ny teknologi og ikke minst design. Hvert år så deles det ut priser i flere kategorier, og med utgangspunkt i fjorårets prisvinnere, legger juryen vekt på mangfoldet av produkter og produsenter.

Den norske bransjen er representert med en stor stand i regi av NORBOAT, og de får følge av flere norske produsenter av utstyr. Det meldes om rekorddeltagelse fra messeledelsen i den Nederlandske hovedstaden, og messen kan i år komme opp i 20 000 besøkende på de tre dagene den har åpent.

Nytt av året er satsingen på utstyr til såkalte superyachts, det vil si ”fritidsbåter” over 24 meter. En glasskuleklar indikasjon på at deler av verden blir rikere og salget av slike båter stiger voldsomt.

Se vårt bildespesial fra fjorårets messe.

Powered by Labrador CMS