OPPBLÅSBAR: Plass til seks personer.
OPPBLÅSBAR: Plass til seks personer.

Oppblåsbare billig-alternativer

Denne 20 fots båten krever verken båtplass eller en velfylt konto. Her et tre oppblåsbare billigalternativer.

Publisert Sist oppdatert

Ingen båt ennå? Hva da med et oppblåsbart alternativ? Denne oppblåsbare båten på om lag 20 fot er nok litt for stor for badebassenget. Den har plass til seks personer, har kjølerom for å holde drinkene kalde og rikelig med koppholdere. Og som en båt i denne størrelsen er til og med badeplattform og vindskjerm på plass. Båten ligger på både Amazon og Ebay , og koster fra 1500 kroner og oppover, før frakt og moms.

Eller hva med en båt med eget svømmebasseng om bord? Alternativet har også et lite avtakbart telt som skjermer over solen, og koster rett i underkant av 3000 kroner på Ebay.

Også her loves det god plass til seks personer. I stedet for innebygd kjølerom, er det her en kjølebag som passer inn i den oppblåsbare flåten, som for øvrig er nesten fire meter lang.

Alternativt, hvis du er jakt på oppmerksomhet, har den oppblåsbare flamingoen som etter hvert er blitt kjent også her til lands, kommet i størrelsen XXL.

Denne har plass til opptil åtte personer. Også her er lengden nesten fire meter, og høyden i overkant av to meter. Prisen ligger på om lag 3300 kroner på Ebay.