To nye småttiser fra “Drive” lansert

Drive Open 46 og 50 er to sportslige skjærgårdsjeeper i småbåtsegmentet.

Publisert

¬–Den nye Drive Open 46 passer til bruk for hele familien, det er en stilig, liten flerbruksbåt", sammenfatter produktutviklings- og markedsføringsdirektør Anders Kurtén fra Fiskars Boats.

Det helt nye skroget på Drive Open 46 er laget av et robust og nesten vedlikeholdsfri aluminium.

Fiskars har 50 års erfaring med produksjon av aluminiumsbåter. De garanterer kvalitet og kjøreegenskaper i særklasse, og er vel mest kjent for Buster-båtene. Siden de to første Drive-båtene ble introdusert for litt over et år siden, finnes det nå seks forskjellige modeller fra 4,6 meter til 6,6 meter. Sentralt i utviklingen av båtene har far og sønn Mannerfeldt stått. De har hentet mange ideer fra bildesign når de har utviklet den nye Drive-serien.

Drive Open 46 er en typisk hyttebåt for de kortere turene eller når man vil drive fritidsfiske og vannsport. Båten styres fra bakre benk som har plass til båtfører og to passasjerer. I tillegg er det sitteplasser på benkene foran konsollene, som inneholder mye oppbevaringsplass. Den halve meter lengre storebroren Drive Open 50 tilbyr på sin side et eget sete for både båtføreren og kartleseren.

 

Drive Opens meget gode kjørelydsdemping har man oppnådd ved å bruke en stiv aluminiums-struktur, og ved hjelp av uretanskummet som er blitt sprøytet inn i hulrom i  båtens skrog, heter det fra fabrikken

 

Drive Open 46

Lengde 4,68 m

Bredde 2,08 m

Motorkraft 40-50 hk

Sitteplasser 5

Vekt 445 kg

 

Drive Open 50

Lengde 5,08 m

Bredde 2,08 m

Motorkraft 50-60 hk

Sitteplasser 6

Vekt 500 kg

Powered by Labrador CMS