Test-arkivet: Scand 29 Baltic - Alle bobåters mor

Scand Boats lager mange forskjellige båter, men det er bare Scand 29 Baltic de har laget nesten 1000 stykker av. Dette er en god, gammeldags cabincruiser med akterkabin. Den har sett noenlunde lik ut siden 1980-tallet, og folket elsker den fortsatt.

Publisert Sist oppdatert

Test-arkivet er en ny serie i Båtliv, hvor vi henter inn synspunkter fra leserne på bruktbåter som er aktuelle på markedet i dag, og som har vært testet av Båtliv før. Hensikten er å gi deg et allsidig bilde av båten, sammen med et prisbilde fra finn.no.

Vi har mer enn 600 båttester i vårt arkiv på batliv.no, som du som leser kan nyte godt av. Testene kan lastes ned gratis av Båtlivs abonnenter.

Vi åpner båtgallaen med en markant klassiker for norske båtkjøpere. Scand Baltic 29 regnes for alle bobåters mor, og er produsert i et enormt antall. Både som halvfabrikata, og som ferdige båter. Baltic-eiere er gjennomgående meget fornøyd med båten sin. De skifter den gjerne ikke ut med det første fordi den fyller manges krav til en skikkelig bobåt med fornuftig pris både som ny og brukt. Les hva Baltic-eiere mener om båten sin.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS