Uheldig båteier utlover dusør
Uheldig båteier utlover dusør

Uheldig båteier utlover dusør

Har du sett denne iøynefallende Busteren? Da kan du bli ti tusen kroner rikere.

Publisert Sist oppdatert

For dette er dusøren båteier Glenn Gjeruldsen fra Bamble betaler til den som hjelper ham med å få tilbake den turkise Buster XL’en fra 1994.

Båten, som er utstyrt med en 90 hesters Evinrude Etec fra 2008 ble stjålet midt på lyse dagen mens Gjeruldsen arbeidet med å ta den opp ved kommunebrygga i Bamble.

Ifølge Telemarksavisa snudde han ryggen til i et par timer mens han lørdag formiddag hjalp en venn med å spyle ren en annen båt - og vips så hadde noen rappet Busteren.

Ekstra ille er historien for båteieren fordi han hadde sagt opp forsikringen siden båten skulle i opplag på en låve. Opplagforsikringen dekker ikke tyveri fra kai.

Både nøkkel og hovedbryter var fjernet fra Busteren, og ingen på kaien merket noe unormalt da båten forsvant - selv om det må ha vært en del arbeid for tyvene å tjuvkoble maskinen.

Saken er anmeldt, og politiet frykter båten vil bli brukt til hytteraid i området. Men eieren håper likevel at den ligger et eller annet sted i skjærgården når kjeltringene har kjørt den fulle tanken tom for bensin.

Også den unike, turkise fargen på båten, som opprinnelig ble solgt til Sverige gjør Busteren lett gjenkjennelig.

- Båter med den fargen er det ikke mange av her i landet, sier Glenn Gjeruldsen.

Foto: Privat/Telemarksavisa