Startet utleie av motorbåter i Sande

Det er lengre mellom utleiere av charterbåter med motor enn med seil. Frank og Lise Lotte Midthus opplever stor interesse for sine motorbåter i Sande, som de startet å leie ut for ett år siden.

Publisert Sist oppdatert

HOVEDBILDE: Bavaria 34 kan leies for en helg eller en uke. (Arkivfoto)

Frank og Lise Lotte Midthus etablerte Midthusbygg i 1998, og jobber med prosjektering, oppføring av eneboliger, utbygging, påbygg, restaurering og rehabilitering. Fra mars 2011 utvidet paret firmaet til også å gjelde utleie av båter ved Nordre Jarlsberg Brygge.

Frank og Lise Lotte Midthus er selv veldige glade i sjølivet, og tilbringer hver ledige stund på sjøen. Allerede i 1999 begynte dessuten Frank å restaurere og bygge båter.

Som en av få charterbåtutleiere for motorbåter tilbyr Vestfold-firmaet tre nye Bavariaer, og en ny SeaDoo GTi Limited 155 Vannscooter. Bavariaene er modellen 34 HT, 38 HT og 43 HT. Båtene ligger på Nordre Jarlsberg Brygge i Sande i Vestfold.

Gå rett om bord

– Vi ønsker å leie ut båter på en enkel og praktisk måte, slik at kundene kan rett rett om bord til oppredd seng og med alt de trenger til turen, bortsett fra klær og personlige ting de måtte ønske å ha med seg, forteller paret. Båtene kan leies på ukesbasis, helgebasis, mandag-fredag, eller etter annen avtale.

30 år og Båtførerprøven

Kravene for å leie båt er at leietaker  må være over 30 år, ha båtførerbevis og generell god båterfaring. Fullstendig mannskapsliste må dessuten fylles ut ved avtale om leie.