Aquador 35 AQ

Aquador 35 AQ: Båten avdukes på Boot Düsseldorf.

Slik har du aldri sett Aquador

Aquador 35 AQ avdukes på lørdag på Boot Düsseldorf. Båten er designet av nordmannen Espen Thorup som også har gitt Flipper og Bella nytt utseende.

Publisert Sist oppdatert

Nå står altså Aquador for tur, etter at Espen Thorup har redesignet linjene til Flipper og Bella, alle under finske Bella Boats. De nye linjene skiller seg helt ut fra hvordan Aquador har sett ut frem til nå. Båten har fått et moderne design, men skal ifølge den finske produsenten også ha fått praktiske og elegante interiørløsninger. Bilder eller tegninger av interiøret er ikke frigitt ennå, men båten avdukes på Boot Düsseldorf, verdens største innendørs båtmesse som åpner førstkommende lørdag. I pressemeldingen beskrives interiøret som minimalistisk.

Aquador 35 AQ: Båten er designet av Espen Thorup.

Båten er spesielt designet for nordiske brukere. Den har store panorama-vinduer og en stor elektrisk takluke som kan åpnes når været tillater det. For å komme seg til og fra akterdekket er det en stor skyvedør.

En del av taket er klargjort for solselleplanel, og den har fått plass til en batteribank. Produsenten skriver også at båten har fått solid design, takket være styrehuset som er forsterket med en metallrammekonstruksjon. Styrehuset har også fått en ekstra dør ved førerplassen, noe som gjør det enklere når man er på tur alene og skal raskt inn og ut.

Båten kan leveres med én eller to motorinstallasjoner. Den første båten gjorde i underkant av 40 knop med to motorer på 4,2 liter. Båten kan også leveres med truster, men produsenten oppgir at det ikke er nødvendig ettersom båten i utgangspunktet kan kontrolleres med joystick-system.

Aquador 35 AQ har fått to lugarer, en forlugar og en midtlugar, sistnevnte med det som beskrives som en stor king-size-seng. I tillegg har den fått det som beskrives som et stort bad med separat dusj. Produsenten oppgir også at varme- og ventilasjonssystem har vært høyt prioritert under utviklingen av denne båten.