Sjøen for hele familien

Lillestrøm-messa er ikke bare båt. Vi tok en rundttur i hallene for å se hva som finnes av aktiviteter og tilbud for resten av familien.

Publisert

KOLLEKSJON TIL BÅTEN: Benytt messa til å finne håndklær og sengetøy til båten din hos Christian Hellkås fra Bohem Sengetøy.

Ikke alle familier synes det er like gøy å tilbringe helgen på innendørs båtmesse. Hvis du sliter med å overbevise din bedre halvdel eller podene om at de bør bli med til Lillestrøm, så  kanskje noe av dette kan være aktuelle «gulrøtter»:

Bassengmoro:

Elias-båten til Redningsselskapet har vært trekkplaster for de minste i mange år, men er stadig like populær. I tillegg kan du nå  seile minityr-regattabåt i det samme bassenget. Litt lengre bort finnes nok et basseng med fjerntsyre båter. Men her er det «racerbåtene» som fjerntyres fra bassengsiden.

Kanalbåtferie i nære omgivelser:

Frankrike og Tyskland byr på flotte kanalferiemuligheter. Men du trenger ikke å reise ut av landet for å nyte en «smale» ferskvannsferie. Bruk messa til å bli bedre kjent med muligheten som finnes på Telemarkskanalen, Haldenskanalen og Dalslandskanalen.

Klær og utstyr:

Er du ute etter redningsvest, nye støvler, kite, maritime klær eller en vinterdunjakke til neste år er muligheten gode for å gjøre et godt kjøp nå. Flere av de store merkeprodusentene har satt ned varene sine med inntil 70 prosent.

Forsikre båten:

Flere av de store forsikringsselskapene er på plass. Siste nytt innen forsirkingsbransjen er at Atlantica Båtforsikring har fått egen avdeling i Norge fra 1.april.

Båt-tøy med broderte navn:

Hos Christian Hellkås får du kjøpt håndklær, sengetøyr og badekåper med båtens navn brodert på. Velg mellom  en av standardskriftene eller ta med bilde av akterspeilet til båten din hvor navnet står, og få skriften tilpasset etter dette.

For kun 368 kroner får du et brodert 90 x 170 cm håndkle i giza bomull med båtens navn brodert i gullbokstaver eller annen farge.

Fra levende messedyr til delikatesse på tallerkenen:

Messekokken Egil Nordeide fra Østmarksetra er som vanlig på plass med sine eksotiske smakeprøver og bassenget fullt av saltvannsdyr. Se kongekrabber, taskekrabber, torsk og sinte steibiter svømme og krabbe om hverandre  bassenget.

Powered by Labrador CMS