«Sjøen for alle» med hytter

Norboat har inngått samarbeid med «Hytte2012» om neste års båtutstilling på Norges Varemesse.

Publisert

Norboat gjør nye grep i forbindelse med «Sjøen for alle» på Lillestrøm i mars til neste år. Utstillingstiden kortes ned til seks dager. Tidligere har utstillingsperioden strukket seg over ti dager, men det har vært et klart ønske de siste årene fra utstillerne om å korte ned på utstillingsperioden.

NORBOAT har også inngått et samarbeid med Hytte2012 som vil gå parallelt med Sjøen for alle de siste fire dagene av messen, heter det I Norboat News, som er sendt ut til medlemmene denne uka.

–    Hytte2012 og «Sjøen for alle» / NORBOAT har intensjoner om å samarbeide på flere områder, opplyser messeansvarlig Merete Rustad i Norboat.

–    Dette passer oss svært godt. Messene representerer temaområder med særdeles stor publikumsappell. Nordmenn flest er sterkt knyttet til båtliv og hytteliv. Mange som overveier å investere for å få større ut- bytte av sin fritid, vil jo sette pengene enten i båt eller hytte. Dessuten er det ikke rent få som har begge deler. Derfor er dette en messekombinasjon som uten tvil vil være en publikumsmagnet, sier  Tore Bjørnstad, som leder Hytte2012.

Norboat har inngått en ettårskontrakt med Hytte2012 og Norges Varemesse, som kan forlenges.

Powered by Labrador CMS