Sete for de tøffeste turene

Den legendariske svenske båtsetespesialisten Johan Ullman blir stadig utfordret. X-Craft Suspension seter introduserer nå nye C-Force skippersete med fjæring.

Publisert

X-Craft nye sete er utledet fra tilbakemeldinger fra kunder, og er beregnet for høyhastighetsbåter og RIBer. Ullman seats har vært bortimot enerådende på dette markledet, men får nå stadig flere utfordrere. X-Crafts nye bøttesete kan leveres custombygget og i alle typer stoff og skinn. For åpne båter er det stoff som tåler saltvann. Understellet er bygget av 316 rustfritt stål, og de garanterer et korrosjonsfritt produkt, selve setene i karbon.

Setet kan tilpasses brukerne individuelt og det er muligheter for å justere støtdempingen etter vekt og hvordan sjøforholdene er. Setet kan også tilpasses andre rammeløsninger enn det som følger selve C-force pakken.

X-Craft sier det nå settes mer og mer fokus på gode seteløsninger i høyhastighetsfartøyer. Og EU har innført et krav til alle kommersielle fartøyer under 24 meter om å installere seter med demping.

Vi har selv deltatt på Ullmangruppens High Speed Boat Forum som arrangeres hvert andre år, og hvor et av hovedtemaene nettopp går på dette med fysiske arbeidsforhold for båtførere og passasjerer. Johan Ullman er selv lege, og har brukt hele livet på å forske frem sine egne utgaver av denne typen stoler. Nå følger altså X-craft opp med sine utgaver av 

Powered by Labrador CMS