Satser på store båter

Engelske Princess og franske Prestige kommer begge med nye modeller i luksusklassen i høst.

Publisert

Konkurransen spisser seg til mellom Prestige og Princess når franskmennene lanserer sin nye Prestige 720, den foreløpig største båten i serien. 72-foteren er designet av J&J Desin, og utstyrt med doble MAN-maskiner på opptil 1200 hestekrefter hver seg.

Blant nyhetene for øvrig er en hardtop versjon av Prestige 450, som allerede finnes i flybridgeversjon. Norsk importør av Prestige er Heitmann Marin.

Princess 43

Britiske Princess er populær på det norske markedet. De lanserer tre nye modeller på Southampton boat show i september. Princess 43 har køyeplasser til seks personer. Gjestelugarene har separate køyer som ved hjelp av et tastetrykk gjøres om til en dobbeltkøye, dersom det foretrekkes. Salongen kan også gjøres om til en dobbeltkøye slik at totalt åtte personer kan overnatte. To motorer er standard, og man kan velge mellom  Volvo Penta D6 på 370 eller 435 hk.

Princess V48

Den nye Princess V48 skal være en alsidig sportsyacht, ifølge produsenten. Volvo Pentas IPS-system er standard. Med IPS-maskiner på totalt 870 hk lander toppfarten på 34 knop.  I likhet med Princess 43 er det også her tre lugarer under dekk, og køyeplass til seks personer.

Se video av nye Princess 48 her

Princess 88

Største nyhet fra Princess er 88 MY med hele fem lukseriøse gjestelugarer under dekk. Helt forut er VIP-lugar med det lille ekstra. To besetningslugarer er det også blitt plass til bak maskinrommet.

Se video av nye Princess 88 her

Norsk importør er Norsk Båtsenter.

Powered by Labrador CMS