Satser på daycruisere igjen

Erling Sande dobler salget og satser på solskinnsbåter igjen.

Publisert

Suzuki-importør Erling Sande stiller med nyheten Capelli 25 WA på «Båter i sjøen». Dette er en høy og rommelig daycruiser bygget for solbading og hyggeturer, med startpris litt over en halv million kroner.

–    De foregående årene hadde vi ikke våget å ta inn denne båten, som ble lansert i Italia for to år siden, men nå er etterspørselen etter daycruisere tilbake. Vi synes denne båten er et fint supplement til de lavere skandinaviske båtene, sier salgs- og markedssjef Stein Harald Jørgens hos Erling Sande A/S.

Han forteller at de solgte flere motorer i juli i år enn noen julimåned noen gang. Også august har vært en sterk måned for Erling Sande med dobling fra samme måned i fjor. Stadig flere kjøper nå nye utenbordsmotorer for å erstatte den gamle, hevder Jørgensen.

Soldekk

Den utstilte Capelli 25 WA er utstyrt med en Suzuki DF på 300 hestekrefter. Med denne motoren koster båten 667.000 kroner. Startprisen er på 574.900 kroner med 150 hk.

Norgesnyheten har et svært høyt fordekk med madrasser for å ligge rett ut under solen. Dette gir god høyde under dekk, hvor det er et ordentlig toalett, og dessuten vask og kokeapparat. Med andre ord er Capelli 25 WA en daycruiser som også kan benyttes til lengre turer med flere overnattinger.

Utesalongen er mindre enn vi er vant med på skandinaviske daycruisere, men det er sitteplass til fire rundt salongbordet. Båtfører og copilot sitter høyt oppe og har god oversikt over fjorden.

Capelli 25 WA er bygget i Cremona i Italia, og det er ikke standard med kalesjeløsning over hele cockpiten, men det er mulig å få levert kalesje over førersetene. Bensintanken ligger i senter av båten under cockpiten.

Fakta:

Lengde:     7,20 meter

Bredde:        2,55 meter

Pris fra:    574.900,- kroner   

Powered by Labrador CMS