Boot 2018:

Rått, avansert og hyperelegant 

Resultatet av møtet mellom ultramoderne finsk stil og tyske ekstremtrimmere kunne blitt både komisk og temmelig meningsløst. Men Brabus Shadow 800 er mer enn en stiløvelse. Det er faktisk både en svært kul og svært annerledes båt. Se deg rundt med 360-gradersvisning!

Publisert Sist oppdatert

Se deg rundt i båten med 360-visning nederst i artikkelen!

Grunnlaget for nybåten er kritikerroste Axopar 37. Denne plattformen har Brabus’ designere og materialingeniører videreutviklet til en båt firmaet selv gjerne setter navnet sitt på, nummerert fra 1 til 20. For flere utgaver enn dette skal det ifølge Axopar-gründer Jan-Erik Viitala ikke bygges av Brabus Shadow 800.

For de uinnvidde bør det kanskje først noteres at Brabus ikke er hvemsomhelst i tysk bilkultur. Kort fortalt tar AMG, Mercedes eget motorsportavdeling, standardmodellene opp på et høyere nivå. De som ikke er fornøyd med AMG-modellens overflod av hestekrefter, styling og sportslige egenskaper kontakter Brabus, som uten nåde skrur alle knappene opp på 11. Brabus-Mercedes er noe av de mest aggressive som finnes innen motorsport, men firmaet er også kjent for utsøkt design og avansert ingeniørkapasitet innen materialbruk og produksjonsteknikker.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

49,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

495,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER