Årets første båtmesse

I morgen åpner utstillingen «Dra til Sjøs» i Bergen. Båtliv har sniktittet på små og store båtnyheter.

Publisert

Nærmere 80 utstillere av båter og utstyr er på plass i messehallene i Bergen dagen før utstillingen åpner. Båtliv vil i dagene som kommer presentere flere av nyhetene på årets første båtmesse i Norge.

 

–      Optimismen er på vei tilbake igjen i bransjen. Vi venter 15.000 besøkende innen utstillingen stenger søndag, sier messesjef Jan Anders Søyland, mens våren lar vente på seg i et snødekket og vinterkaldt Bergen.

 

Største nyhet på utstillingen er verdenspremieren Viknes 1080 Sunbridge fra Norges største båtprodusent.  Dette er en robust turbåt med et gedigent toppdekk for solrike dager.

Ungdomsbåt

Minste nyhet er Hobby 390 Sprint. Båten er 3,9 meter lang og er laget for motorer i størrelsen seks til 30 hestekrefter. Med vindskjerm og midtkonsoll er dette en aktuell ungdomsbåt.

 

Hobby Boat er en familiebedrift som har designet og produsert fritidsbåter på Vestlandet i over 30 år. På «Dra til Sjøs» stiller Hobby også ut Beneteau 680 Antares, som er en videreutvikling av bestselgeren 650 Antares, med et moderne utseende og bedre utnyttelse av innvendig plass.

 

Rana Plast har fått nye eiere og er på plass med nyheten Rana 540 SL. Dette er lettplanende 18 fots sports- og bruksbåt, som er velegnet for fiske og frakt i skjærgården.

 

Prøvekjørt

Andre messenyheter er Galia 650 HT og Sting 700 Weekender. Disse to båtene har Båtliv allerede prøvekjørt.

Film fra prøvekjøringen av nyhetene fra Fische kan du ser her,

Tobias lager yrkesbåter og fritidsbåter helt vest i landet. Snart kommer en ny Tobias Combi 24, men på Dra til Sjøs» er produsenten på plass med Tobias 22 Combi, som er en egnet båt for helgeturer og hobbyfiske.

 

Abonnenter på Båtliv kan laste ned artikler fra artikkelarkivet gratis. Nå får du et godt messetilbud på abonnement her.

 

 

Powered by Labrador CMS