Resirkulerbare helårsbåter

Der blitt pene å se på. De kan kjøres tøffere enn alt annet. De tåler å stå ute om natten. Og sist men ikke minst, de kan kjøres i panteautomaten og vips så er båten blitt til 10 kasser boks-cola.

Publisert

Båtliv driver i disse dager og tester aluminiumsbåter på Larkollen i Østfold. Vi har samlet et lite knippe tøffinger som settes under lupen og hvor dere som lesere av bladet får høre hva vi mener om båtene. Alusport, Buster, Anytec og Silver. Fire båter rundt 6,5 meter får kjørt seg i de tøffe høstsjøene i Ytre Oslofjord. I går kjørte vi Larkollen-Fredrikstad Larkollen i 2 meter bølger og 10 sekundmeter. Mer om dette kan du altså lese i Båtliv nr. 1 2008 som kommer i midten av januar. Vi spør oss også, -hvorfor har ikke flere fått øynene opp for disse meget hardføre, robuste og miljøvennlige helårsbåtene?  

Skulle du ha meninger om alubåter, ta gjerne kontakt med oss om dette. Dine meninger kan da komme på trykk sammen med vår test. Send gjerne mail til: [email protected], eller [email protected]

Powered by Labrador CMS