Quality i dialog med nytt selskap etter utbetalingsstopp
Quality i dialog med nytt selskap etter utbetalingsstopp

Quality i dialog med nytt selskap etter utbetalingsstopp

Quality Maritime Insurance AS har varslet at deres partner Lemma Europe, har stoppet utbetalingene etter skade.

Publisert

BILDE: Stein Victor Svendsen håper på avklaring med Finanstilsynet i dag. Foto: arkivbilde Seilas.

I en pressemelding fra Quality Iansurance AS til Finanstilsynet opplyses det at deres partner, Lemma Europe Insurance Company Ltd, ikke lenger gjør opp for oppståtte skader. Lemma er et forsikringsselskap under tilsyn av The Financial Services Commission of Gibraltar, FSC (Finanstilsynet på Gibraltar).

– Per dags dato er ikke Lemma Europa konkurs, men de har ikke mulighet til å tegne nye forsikringer og skal sannsynligvis avvikles som selskap. En endelig beskjed om dette er ikke kommet oss i hende, men Finanstilsynet i Gibraltar vil i såfall delta i avviklings prosessen. Det ser ut til at Quality vil komme frem til en avtale med selskapet Navigators (Zurich ) for alle våre kunder og med størst sannsynlighet vil alle bli flyttet over til det nye selskapet, sier daglig leder i Quality Insurance AS Stein Victor Svendsen til Seilas.

Quality Insurance AS håper å avklare dette med Finanstilsynet i et møte i dag.

– Går det som vi ønsker, vil kundene bli flyttet over i det nye selskapet, det vil si Zurich, uten ekstrakostnader, sier Svendsen.

Lemma er ikke medlem i Garantiordningen for skadeforsikring da tegningene er gjort på basis av grensekryssende forsikringsvirksomhet. Garantiordningen for skadeforsikring dekker således ikke eventuelle oppståtte krav.

Lemma har drevet grensekryssende forsikringsvirksomhet fra Gibraltar inn til Norge, og Finanstilsynet har ikke annen informasjon om selskapet enn det som fremkommer i denne nyhetsvarslingen

Powered by Labrador CMS