Oppfyller forventningene - med god margin

NAUVO, FINLAND: Minor-produsent Sarins Båtar legger om modellutvalget. Den velkjente 27-foteren skal etter hvert kun komme i akselutgave, mens nye 28 Offshore, som nærmest er en krympet Minor 31 Offshore, blir en sterk utfordrer i det øvre mellomklassesegmentet.

Publisert

Minors rendyrking av modellseriene innebærer at de ulike båtene får sterkere individuelle særpreg. Et godt eksempel på dette er at Minor 28 Off-shore, i motsetning til 27 Offshore, er utstyrt med en real dobbeltlugar under salongen. Også pantry-løsningen er forbedret, og den unge designeren Daniel Sundkvist har gitt 28-foteren noe bedre plass i kabinen. U-gruppen i styrehuset er fortsatt ikke noen plassvinner, men de ekstra centimeterne gjør underverker – ikke minst er setene blitt langt mer komfortable. I tillegg er sittegruppen hevet for å gi plass for lugaren, og utsikten er dermed flott, uansett hvor du sitter.

Prisen for den bedre innendørsplassen er at Minor har fjernet 27-foterens fine, støpte sittebenker i baugen. I tillegg er toalettet nå montert på tvers. 

Sammenlignet med sin nærmeste slektning 31 Offshore, er båten naturligvis trangere, men forskjellen er langt fra dramatisk. Det er et åpent spørsmål om det er verdt å legge på nesten en halv million kroner for de tre ekstra fotene.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS