Nytt underholdningsanlegg for båten

Simrad lanserer i disse dager et nytt underholdningsanlegg for fritidsbåter og verdens første iPod / iPhone betjening på kartplotter via NMEA2000.

Publisert

Pressemelding;

SonicHub er designet eksklusivt i samarbeid med Fusion, en anerkjent produsent av underholdningsanlegg både for bil og båt. Plassér din iPod eller iPhone i SonicHub dockingstasjon og betjen alt sammen fra din Simrad NSE kartplotter. Båtføreren vil dermed selv hele tiden kunne ha kontroll med volumnivået på musikken eller radioen.

SonicHub’s dockingstasjon passer til de aller fleste modellene av iPod, iPhone, iTouch eller USB MP3 spillere, for et enda morsommere båtliv.

Der er også inkludert adaptere for eldre utgaver av iPod, iPod Classic, iPhone, iTouch samt noen av de nyeste ”Nano” modellene. Dockingstasjonen er vanntett så man behøver ikke være bekymret for å plassere sin iPhone i stasjonen selv i en mindre fritidsbåt.

SonicHub er et maritimt stereosystem med meget høy lydkvalitet. FM/AM radio er innebygd, samt inngang for satelitt-TV / riks-TV dekoder, både lyd og bilde. Den har utgang for ekstra forsterker.

Høyttalere er ikke inkludert i standardpakken, men her har man mulighet for å velge den kvaliteten man selv ønsker.

Med ”multi-sone” teknologi kan man kontrollere lyden i inntil 3 områder om bord. Denne funksjonen er selvsagt mest aktuell for større båter med separat styreposisjon og oppholdsrom. SonicHub gir mulighet for å kontrollere båtens radio, TV/Video- og musikkanlegg på store, LED lyssterke skjermer i 8” og 12” størrelser, Simrad NSE-serien.

Produktet er kun kompatibel med Simrad NSE, Simrad NSO og Lowrance HDS seriene.

Det er enkelt å installere i et NMEA2000 nettverk. Her trengs ikke mye plass og passer derfor like bra for små som for store båter. Brukergrensesnittet gir menyer og ikoner som er enkle å forstå og betjene.

 Les mer her

 

 

Powered by Labrador CMS