Ny Windy-forhandler i vest

Windy dropper Norsk Båtsenter og inngår forhandleravtale med Nautic Sailing for Vestlandet.

Publisert

Windy har nylig inngåtte forhandleravtale med Nautic Saling AS, Hjellestad ( utenfor Bergen) for salg, markedsføring og service av Windy for Bergen, Hordaland, Sogn og Fjordane. Nautic Sailing AS eies av en solid eiergruppe med lang forretningsmessig erfaring innen båt og andre næringer. Ørjan Wollertsen er selskapets daglige leder og deleier, meddeler partene i en pressemelding.

Begge ser store muligheter for å utvikle salget og service av Windy på Vestlandet i årene fremover. Selskapet ligger på Hjellestad Marina utenfor Bergen og marinadrift og – utvikling inngår i som en del av selskapets aktiviteter. Nautic Sailing As representerer også båtmerkene Goldfish og Jeanneau ( seilbåter).

– Nautic Sailing AS har samarbeidsavtale med Bergen Maritim As (autorisert Volvo Penta forhandler) for alt teknisk – motorservice og vinterlagring. Med infrastrukturen på plass, og sterkt fokus på vårt sterke varemerke, er vi fulle av entusiasme for hva fremtiden vil gi og hvordan vi vil betjene våre kunder, forteller Wollertsen.

– Gjennom 15 år har vi hatt et gjensidig godt samarbeid med Norsk Båtsenter AS. Når vi nå velger å møte fremtiden i samarbeid med Nautic Sailing AS, så skyldes dette ikke minst Windys betydelige satsning på mindre båttyper ( W26 – W39 + DRACO), men også det faktum at Windy ønsker å styrke sin posisjon for de større modellene ( W40 – W52) ; - i konkurranse med blant annet Princess og andre storbåtaktører. Vi er selv ikke i tvil om at den overlegne og gjennomgående kvalitet Windy representerer, har et stort kundepotensial ikke minst på Vestlandet, sier Knut Heiberg-Anderse i Windy Boats.

Powered by Labrador CMS