Nå kan du kjøpe "guttedrømmen" til Røkke

Aker Yachts har fått oppdraget med å selge ”guttedrømmen” til Røkke. Stian Sandli som står for salget kaller det et kupp. Prisen sa du? Pytt sann bare 445 millioner kroner.

Publisert

”Aker Yachts har nå inngått et nytt salgsoppdrag på Røkkes gamle yacht M/Y Reverie som er priset til $ 75.000.000 USD., som tilsvarer ca. 445 mill. NOK. + tax. Den skal/må faktisk selges nå.” Slik formulerer Akers Yachts seg i annonsen. Den dyreste privatyachten som noen gang har ligget for salg på FINN.no.

Røkke bestilte denne i 1996 hos Benetti i Italia som har spesialisert seg på å bygge verdens flotteste luksusyachter. Den ble levert i 2001 men som kjent så ble han tvunget til å selge den til byggekost kun 2 år senere for å unngå konkurs. Den har også etter det blitt pusset opp for flere millioner kroner. Den har i de siste årene blitt brukt som charterbåt i Caribien på vinteren og i Middelhavet på sommeren. Gått ca. 13.000 timer.

M/Y Reverie er fortsatt den største yachten som har blitt bygget i Italia. Den er 70 meter lang, 12,5 meter høy med sine 7 dekk og inneholder det meste du kan forestille deg av stilig luksus. Den har blant annet landingsplass for helikopter, svømmebasseng, 10 doble private lugarer med bad og garderobe, samt 14 lugarer for mannskapet. Den har topp moderne elektronisk utstyr og alt av vannsportsleketøy.

Powered by Labrador CMS