Mer Drive fra Fiskars
Mer Drive fra Fiskars

Mer Drive fra Fiskars

Fiskars utvider utvalget med sin åttende båt i Drive Boats-serien med en åpen båt på 5,6 meter.

Publisert

– Drive Open 56 kan brukes med et stort og økonomisk utvalg motoreffekter. Dermed finnes det båt- og motorkombinasjoner for alle ønsker og behov, sier Anders Kurtén, sjef for produktutvikling hos Fiskars Boats i en pressemelding.

En 60 hestekrefters motor er nok til vanlig bruk, og hvis man trenger mer lastekapasitet eller ekstra kraft kan motoreffekten utvides med motorer opp til 100 hestekrefter. Båtene fra Drive leveres med Mercury-motorer.

De rette styrekonsollene i båten skal gi beskyttelse mot vind og vannsprut, samtidig som det er god plass til passasjerdelen bak konsollen.

Baugdelen har en asymmetrisk design. På babord side finner vi et stort sete med et oppbevaringsrom, og på styrbord side kan dekket være åpent, eller man kan sette inn en kjøleboks. En kabriolettopp fås som tilvalg. Topprammen er skal ifølge produsenten i en pressemelding være rommelig sammenlignet med andre båter i samme designkategori.

Drive Open 56 leveres med en serie standardtilbehør, inkludert et sikkerhetssystem med én nøkkel og en fastmontert dør mellom styrekonsollene.

Drive-båtene er basert på Fiskars AHT-teknologi. Fiskars er Europas største produsent av aluminiumsbåter og har over 30 års og 100 000 båters erfaring med bygging av aluminiumsbåter. Drive-båtserien fra Fiskars omfatter åtte modeller: Den minste er Drive Open 42, mens i den andre enden finner vi båter som Drive Hardtop 66 og Drive Daycruiser 66.

– Målet med Drive Open 56 var å lage den romsligste og mest funksjonelle båten med aluminiumsskrog i denne designkategorien, sier Juha Lehtola, administrerende direktør for Fiskars Boats.

Drive Open 56

Lengde 5,6 m          

Bredde 2,23 m

Vekt ca. 670 kg      

Antall sitteplasser 7

Motoreffekt 60–100 hk

Powered by Labrador CMS