STRANDKRABBER: Kokken Egil Nordeide ble sluppet løs i fjæra, og han fikk det raskt til å sildre mellom tennene mens tangen tok tak i tærne.
KONGESNEGLER: Rett frateinene og klar til spisingmed litt tiltugg.
SMÅTORSK: Bakt småtorsk i folie. Kan det bli ferskere og mer velsmakende. Kulissene er helt naturlige.
krkeboller9621
img_9437
img_9430

Mat: En gourmet går løs på fjæra

Det er et paradoks at gourmetbevisste utlendinger kommer til Norge for å plukke og spise snegler og skjell i fjærsteinene våre. Et lynkurs i tilberedning av de noe mindre kjente variantene av sjøens delikatesser var alt som skulle til for å snu skepsis til fascinasjon.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

99,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER