Livredder i lommeformat
Livredder i lommeformat

Livredder i lommeformat

Flaresafe er lommelykten som McGyver aldri fikk. En personlig livredder som er stappet med så mange funksjoner at vi nesten ikke tror det før vi har sett det.

Publisert

Av og til kommer det pressemeldinger på produkter som nesten er for fantastiske til å tro på. Flaresafe er et slikt produkt.

Lommelykt med innebygd røykvarsler og SOS alarm. Kuult. Men i tillegg er den liten, bare 15x4,5 centimeter. Den veier ikke mer enn 230 gram. Den er støtsikker i henhold til militær standard (hva det måtte bety). Lykten både flyter og er sprutsikker (det hjelper jo ikke at den flyter hvis den ikke tåler vann, men ok).  

    Den har innebygd røykvarsler som reagerer på ulmebrann, er enkel å betjene (det var endelig godt), alarm og lys tennes automatisk med en sirene så kraftig at lyden bærer 300 meter og varer i 60 timer (huttetu om noen skulle få en falskalarm og ikke er hjemme).

    Skulle du likevel ha den med deg, og er på ferie for eksempel, og du blir overfalt i et smug, i New York, ja så finnes det også en innebygd voldsalarmfunksjon. Da blinker og piper det så voldsomt at gjerningsmannen forsvinner over alle hauger, eller rundt nest skyskraper før du en gang får ropt HELP!

    Nå holdt vi nesten på å glemme og nevne at det er en sabla bra lommelykt også  (i følge importøren).  Med energibesparende 4 stk LED (Light Emitting Diode) pærer og tre lysstyrker (full,halv og lysblink sop varer i 100 timer).

    Skulle du være uheldig og glemme batterier, ja så ligger det et lite litiumbatteri og ulmer der inne i lykten et sted. Den sørger for at du alltid har strøm nok til alarmen.

Her er det ikke annet å si enn, løp og kjøp før McGyver tømmer lageret.

www.scangate.no

Powered by Labrador CMS