Grandezza 40 Fly

Lekkert flaggskip med flybridge

Grandezza lanserer deres største modell så langt, og den kommer med flybridge.

Publisert

>> Se bildespesial!

Den finske producenten prøver å kombionere komfort med tøff design, og skal være planlagt til minste detalj. Her er det godt med sitteplasser ute, både oppe på flybridgen og utvendig, under tak på akterdekket. Her er en L-formet sofa med bord. På flybrifghen er det solseng og en uformet sofabenk.

Nede i salongen er det også en u-formet sofabenk på babord side, med førerplassen på styrbord side. Byssa blir under fordekket,d er vi også finner badet. Lugaren foran blir ganske så standard, og i tillegg blir det en stor lugar akter. Store vinder på skrogsiden vil slippe godt inn med lys i begge lugarene.

Båten leveres med dobbel motorinstallasjon, og man kan velge mellom Volvo Penta D4 eller D6, med eller uten joystickstyring. Produsenten oppgir en toppfart på 35 knop, og en marsjfart på mellom 22 og 31 knop. Båten leveres standard godt utstyrt, blant annet med lydanlegg, kartplotter fra Raymarine både innvendig på på flybridge, defroster, baugtruster og varmtvannstank, for å nevne noe. Men man kan alltids få båten bedre utstyrt, ut fra listen over ekstrautstyr. Da kan du legge til utsytr som generator, en enda mer avansert kartplotter, AIS, rader, flatskjermer og grill til flybridgen. Listen er lang, så her er valgets kvaler eller lommebokas begrensninger.

I tillegg til flybridgen kommer Grandezza med to åpne utgaver av allerede kjente HT-modeller. Grandezza 27 S blir en åpen utgave av Grandezza 27 OC. Og Grandezza 33 S blir en åpen utgave av Grandezza 33 OC.

Teknisk for Grandezza 40 Fly

Lengde: 12,3 meter

Bredde: 3,95 meter

Dyptgående: 1,5 meter

Vekt: 9500 kilo

Maks personer: 12

Køyeplasser: 5+2

Drivstofftank: 920 liter

Vanntank: 275

Septiktank: 195 liter

CE-kategori: B

Toppfart: 35 knop

Marsjfart: 22-31 knop

Motorer: 2x Volvo Penta D4/D6

Powered by Labrador CMS