Legg til med nettbrettet

Det er ikke alltid lekende lett å legge til, i hvert fall ikke på et nettbrett i en digital verden. Her er seks spill/simulatorer for iPad og iPhone.

Publisert

Frister en liten racerbåt? En yacht? Eller kanskje et stort krigsskip? For iPad og iPhone har det den siste tiden kommet flere simulatorer, eller rettere sagt spill. Her skal du legge til, og om du bare så vidt rører bryggekanten er det bare å begynne på nytt. Spillene finnes med flere vanskelighetsgrader og båttyper.

Marina Parking (gratis)

I Marina Parking kan du velge mellom speedbåt, seilbåt, en yacht og en katamaran. Spillet er gratis, men man må betale om man ønsker andre vanskelighetsgrader. Man gir gass med høyre tommel, og styrer med venstre. Etter hvert som du klarer utfordringene får du nye og vanskeligere anløp. Vi har prøvd spillet, og det er mest for underholdning. Lyden er heller ikke helt ajour for båter. For eksempel høres seilbåten ut som en racerbil når man gir gass innover mot havna.

Navy Parking (gratis)

Utvikleren av dette spillet har spesialisert seg på spill der man skal parkere, alt fra biler, lastebiler og andre biltyper. De har også en mer militær utgave. der du kan velge mellom et krigsskip, en RIB eller en større katamaran. I Navy Parking er for øvrig samme motorlyd på kriggskipet som det er på seilbåten i det andre spillet.

3D Boat Parking (gratis)

Et annet alternativ som vi ikke har prøvd er 3D Boat Parking, som av en eller annen grunn er blitt halvt oversatt til norsk. Her spiller man i ti nivåer og kan velge mellom tre forskjellige båter i et 3D-miljø, slik som de andre omtalte spillene.

Dock Yacht (gratis)

I Dock Yacht er det ikke et 3D-miljø, og spillet tar dermed også mindre plass. Fordelen da er at det også tar mye mindre lagringsplass. Her ser man skipene fra fugleperspektiv, og skal legge til på plassen som er tildelt, mens man må passe seg for overraskende vinder og andre hensynsløse båter i alle størrelser.

Crazy Boat Parking King (gratis)

I Crazy Boat Parking King skal det være mer action enn i de andre spillene, ifølge produsenten. Her skal det være vanskeligere.

Harbour Master HD (gratis)

Det finnes mange flere tilsvarende spill for iPad og iPhone. Men vil du rett og slett ha litt underholdning, en litt større spillopplevelse, kan vi anbefale Harbour Master HD. Der skal du kontrollere ikke bare en båt, men mange, svært mange etter hvert. Båtene skal ledes til riktig havn der de losser av, for så å gi dem en trygg kurs ut på sjøen igjen.

Powered by Labrador CMS