Partnerinnhold fra Båtforbundet (KNBF): 

PREMIE: Deltagere får mulighet til å vinne en river 290 med motor fra Mercury

Siste frist: Delta og vinn flotte premier til store verdier

Nå må du være rask hvis du skal delta i Sjøsikkerhetsmesterskapet og få muligheten til å vinne flotte premier til store verdier!

Båtforbundet (KNBF), Tryg Forsikring og Båtens Verden har lansert Sjøsikkerhetsmesterskapet - en stor sjøsikkerhetsquiz i tre runder. Også båtforeningene er med i konkurransen.

I premiepotten er alt fra en Garmin Quatix 7, flytejakke fra Regatta til toppremien – en River 290 med Mercury-motor på hekken!

Frist for å delta er 30. juni.

Trykk her for å gå til quizen 

Sjøsikkerhetsmesterskapet skal gi økt fokus på sikkerhet i båt, og målet er å nå bredt ut til hele båt-Norge. Alle kan delta, og første quiz på fem spørsmål – en kvalifisering – lukker 30. juni.

Deretter går de med alle riktige svar til en delfinale, før finalen går av stabelen i august. Finalen består av fritekstspørsmål og en jury vil vurdere svarene.S

Partnerinnnold fra KNBF

Båtmagasinet samarbeider med Kongelig Norsk Båtforening (KNBF) om å hjelpe folk til et trygt og godt båtliv. Vi publiserer artikler fra KNBF-eide «Fritidsbåten» som partnerinnhold på batmagasinet.no. Artiklene er innlevert av KNBF og ikke skrevet av redaksjonen, som følger Redaktørplakaten og Vær-Varsom-Plakaten.