Klar for verdens største båtmesse

Det bygges, snekres, poleres og pyntes i Hall 5 på verdens største innendørs båtmesse i Düsseldorf. Aldri har det vaiet så mange norske flagg som i år.

Publisert

Selv har han holdt på i over en uke allerede, svingt pisk og hammer over et stort korps med håndverkere fra Arendal. Det værste han har opplevd hittil var at den  nye blueray spilleren ble stjålet i går natt fra utstillingen, så nå må han ut å kjøpe ny. Karl Audun Skretteberg fra Windy har i mange år vært her som eneste norske utstiller. I fjor fikk han selskap fra flere båtbyggerkolleger. I år er det færre norske enkeltutstillere men flere norske båter. Med messens beste plassering for nordmennene, mener han mange vil legge merke til de norske båtene.

- Vi har klart å kuppe den beste siden av hall 5. Her ved inngangen til superyacht hallen er vi garantert sikre på en enorm gjennomgang av folk hele tiden. Det er garantert at de fleste kommer for å se gigantene, sier Skretteberg.

I tillegg til Windy med tre båter, stiller Hydrolift med to båter, splitter nye S-28 som er nominert til årets motorbåt i Europa, og 24 foteren som har vært en bestselger for Hydrolift i mange år. Marex er her med tre båter, Estremo 28, Holliday 35, og premiesankeren AC 370. Viknes stiller også med flere båter, blant annet den splitter nye jubileumsutgaven av 1030 Sunbridge. Litt spredd rundt finner vi også Nordkapp med flere båter, Fisches mange Galiabåter, Pioners fargesprakende plast ligger strødd slik de skal, -overalt. Fjord er her med sin nye 36, som kommer med både utenbords- og innenbords motor.

-Vi hadde en veldig bra messe her i fjor, og venter oss gode tall i år også. Det samme håper jeg de andre norske får oppleve. 

SE FILM og intervju fra den norske standen (og bli med på sykkeltur!):

Untitled from batliv.no on Vimeo.

Powered by Labrador CMS