Kjøpte 47-foter på impuls

Randi Bakke kjøpte en 47-foter med flybridge på impuls. Mange nordmenn handler på «Boot».

Publisert

Düsseldor, Tyskland

Båtliv traff Randi Bakk på tur med fire venninner på utstillingen «Boot» i Tyskland, der jentene driver avansert form for shopping: Randi Bakke kan fortelle at hun i fjor kjøpte en Beneteau 47 Fly på impuls på utstillingen.

–    Jeg bestemte meg på utstillingen da min venninne Grete Johansen kjøpte en Beneteau Monte Carlo 42. Jeg liker båten, og Grete kjenner de som selger båten i Norge. Vi bestemte oss her på messen, men selve handelen er gjort med den norske importøren Normar, forteller Randi Bakke, som sjekket at jollegarasjen var stor nok for jolla før hun slo til.

Flotte ambassadører

På Beneteau-standen i Düsseldorf er Morten Herregården fra  Normar på plass for å vise frem båter. Han er glad for besøket fra jentegjengen fra Norge. Kanskje ikke så rart, Beneteau 47 Fly er tross alt en båt til drøye fem millioner kroner.

–    Jentene fra Oksenøya marina er flott ambassadører for oss, sier Morten Herregården. Han forteller at mange nordmenn ser på båter i Tyskland.

–    Nå i åpningshelgen har vi hatt flere nordmenn om bord i den nye 44-fots trawleren vår. Vi har også fått en forespørsel på 50-foteren. Fra seilbåtstanden vår får vi beskjed om at tre fire norske par har vist stor interesse for Sense 43 og Sense 50. Selv om vi ikke har signert kontrakter ennå, regner vi med flere salg her fra «Boot» i år også, sier Herregården til Båtliv.

Du kan se 360 graders video av båten på Normars hjemmeside her.

Powered by Labrador CMS